T.I. Krydderier forhandler lækkert flagesalt

Krydderier er en vigtig del af madlavningen og skal derfor også købes i høj kvalitet. På den måde får du får mere ud af dem. T.I. Krydderier har altid lækre og smagfulde krydderier på lager, der gør madoplevelsen endnu bedre. Det er derfor hos dem, du bør finde dit flagesalt og bacon krydderi.

Flagesalt fra T.I. Krydderier ophøjer din mad

Salt gør meget for madlavningen, der uden kan virke smagløs og kedelig. Flagesalt fra T.I. Krydderier bringer smagen frem i enhver ret. Flagesalt er havsalt, og bruges ofte som ekstra smagsforstærker i opskrifter eller som afsluttende detalje på maden. Du kan eksempelvis med stor fordel anvende flagesalt til æg, der lige skal have drysset lidt salt over sig inden servering. Flagesalt kommer i poser på 80 g. Flagesalt er kendt for de flotte krystallignende flager, der ikke bare smager godt, men også er flot på i en skål på bordet. Forskellen på flagesalt og normalt salt, er ikke bare hvor det kommer fra, men også at det indeholder mere magnesium. Magnesium giver saltsmagen en anelse mere bitterhed og gør også, at det er mere vandsugende. Ønsker du god flagesalt i høj kvalitet, så tag ind forbi www.tikrydderier.dk. Hos dem er du garanteret krydderier i høj kvalitet og hurtig levering på 1-3 hverdage.

Eksperimentér med delikat bacon krydderi

For mange er bacon en fantastisk tilføjelse i de fleste retter, men det godt tage tid først at skulle skære ud og stege. Har du lyst til en lettere løsning, så er bacon krydderi fra T.I. Krydderier det oplagte valg. Bacon krydderi er det perfekte valg, når du ikke lige ved, hvad retten mangler. Det giver den lækre røgede smag af bacon, men du behøver ikke først skulle stege det. Bacon krydderi kan desuden altid anvendes i simple pastaretter. Du kan købe bacon krydderi i pakker af 50 g. Det er en kraftig og god smag, som det er tilfældet med alle deres andre krydderier. Har du allergier er det selvfølgelig en god ide, at du læser indholdet af bacon krydderi, da det er et blandingskrydderi. Det er uden tvivl en god idé at have bacon krydderi i køkkenet, så du altid har adgang til de lækre smage. Ønsker du let og enkelt at tilføje smagen af bacon i dine retter, så tag ind forbi www.tikrydderier.dk, og køb deres fantastiske bacon krydderi.

T.I. Krydderier er stedet for enhver, der elsker krydderier med masser af smag. De har samlet over 250 lækre krydderier fra hele verden og sørger for at levere inden for 1-3 hverdage.