Tre tips til en god skolestart

26. april 2022

Første skoledag er en stor dag for både børn og forældre. Det kan være at dit barn skal starte i skole efter sommerferien, men du ikke helt ved, hvordan i bedst forbereder jer til den store dag. Der er mange ting man skal tænke på som forældre, når ens barn skal starte i skole: Hvad skal mit barn have med første skoledag? Er mit barn klar til at gå fra børnehaven til skole?

For at gøre dit barn og dig klar til skolestart, er der her tre tips til en god skolestart.

Lad dit barn være med i processen

Skolestart er en lige så stor ting for dit barn, som det er for dig som forældre. Derfor er det vigtigt at tage barnet med i forberedelserne til skolestart.

Skoletasken

Det er vigtigt for barnet at vælge den rigtige skoletaske. Her kan du og dit barn udforske alle de forskellige skoletasker, så dit barn kan finde ud af hvad han/hun gerne vil have. Det kan være en god ide at bruge internettet, da der her er et kæmpe udvalg af skoletasker.

Madkassen

Her har dit barn og dig en mulighed for at være kreative sammen. Det er en god ide at finde en simpel madkasse, uden for mange mønstre og figurer på. På den måde kan i nemlig lave en helt unik madkasse. Dette kan gøres ved at sætte mange forskellige klistermærker på og lade dit barn tegne og skrive sit navn på madkassen. På den måde får dit barn en god oplevelse hver gang han/hun tager madkassen op.

Penalhuset

Ligesom skoletaskerne er der et hav af penalhuse, blyanter og viskelædere. Her kan det være en god ide at finde nogle sjove blyanter og viskelæder i form af fx et dyr, dit barn elsker. Dette kan gøre oplevelsen af at lære at skrive, meget bedre.

Seneste indlæg

Gå sommeren i møde med ben i topform

Gå sommeren i møde med ben i topform

Når sommersæsonen rammer om ikke så længe, så er det tid til at finde sommertøjet frem. Shorts, kjoler og sandaler står på programmet, når man skal ud at nyde de varmere temperaturer. Dette betyder også, at stængerne møder dagens lys efter lang tid gemt væk bag tykke...

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet, da de både har stil og er praktiske. Her hos BarLife har vi et bredt udvalg af krystalglas i forskellige stilarter, der passer til dine behov. Uanset om du er på udkig efter noget klassisk eller moderne,...

Vælg den rette firma frokostordning i Aarhus fra Frokost+

Vælg den rette firma frokostordning i Aarhus fra Frokost+

Er din virksomhed fastsat i Aarhus eller omegn? Så er det helt sikkert værd at overveje en firma frokostordning fra Frokost+. Frokosten er en vigtig del af vores dag, og lægger du mærke til at kollegaerne skipper maden, er det uden tvivl en god ide at vælge en...