Udstyr dit barn med det bedste grej til camp eller camping

Skal din datter eller søn dette år sendes af sted på en sportscamp, mens du ikke selv holder ferie? Eller skal I alle sammen på en fælles campingtur, når ferien også rammer dig? Da er der nok et par ting, I endnu ikke har i hus til disse begivenheder. Det kan der heldigvis hurtigt laves om på. Inspirér dig selv her.

Sommercamp

På en sportscamp giver det sig selv, at dit barn vil komme til at skulle dyrke en del sport i fællesskab med en masse andre børn, der har lyst til det samme. Det betyder, at din søn eller datter vil få behov for gymnastiktøj til børn. Gymnastiktøj til børn kan både være en sportstop eller en t-shirt og et par træningstights eller et par løse shorts, ligesom det kan være en reel gymnastikdragt. Det er hovedsageligt piger, der elsker at klæde sig i de mønstrede og sommetider glimtende gymnastikdragter med et tyndt skørt forneden. Det giver dem mulighed for at føle sig smukke og at kunne lave piruetter, samtidig med at de dyrker en masse gymnastik eller anden sport. På campen skal dit barn måske ikke sove med deres sædvanlige dyne. Da kan du i stedet købe dem en sovepose fra Konges Sløjd – se den her.

Campingtur

Det er ikke kun i tilfælde af, at dit barn skal på sommercamp, at de kan drage nytte af en sovepose. Det kan de lige så vel på en campingtur med familien. En sovepose varmer mere, når man sover i et miljø, hvor man er mere udsat for kulde end normalt. Det er man på en campingtur. En dyne lukker let luft ind, når den løftes m.m. En sovepose slutter sig i højere grad tæt omkring dig. Dog fungerer børnesoveposer bedst til børn, da man i en sovepose egentlig varmes af sin egen kropsvarme.