Vanløse fys er altid på udkig efter at forbedre

Vanløse fys er altid på udkig efter at forbedre vores service og levere topkvalificeret fysioterapi. Efteruddannelse og specialisering er to af de mest vigtige elementer i at kunne levere den bedst mulige service til deres klienter. De er en privatpraktiserende klinik, der ikke er en del af den offentlige sygesikring – og det håber de, at du kan mærke, når du besøger dem. De stræber efter at give den bedst mulige fysioterapioplevelse til deres klienter og håber, at du vil vælge Vanløse fys næste gang, du har brug for en fysioterapeut. Læs mere om de mange fordele ved at gå hos Vanløse fys.

Individuel behandling der er tilpasset netop dine behov og ønsker

Fysioterapeutuddannelsen er kun begyndelsen på deres eventyr. De mener, at den egentlige specialisering og uddannelse først begynder efter, man er færdig med sin grundlæggende uddannelse – og dette er noget, som de lægger stor vægt på. Du kan derfor altid forvente en individuel behandling, der er tilpasset netop dine behov og ønsker. Hos Vanløse fys lægger de vægt på at give den bedste service – og dette gælder også, når det kommer til priser. De har en fast prisstruktur, der sikrer, at du altid ved, hvad behandlingen kommer til at koste. Samtidig er deres priser konkurrencedygtige med andre private fysioterapeuter i området. Det er vanløse Fys’ mission at yde den bedst mulige fysioterapeutiske behandling – og håber, at du vil vælge dem næste gang, du har brug for fysioterapi.

Genoptræning efter en skade til forebyggende træning

Fysioterapeutiske behandlinger kan være mange ting – og det er ofte forskelligt fra person til person, hvad der virker bedst. Hos Vanløse fys lægger de stor vægt på at finde den behandling, der virker bedst for netop dig. De har en bred vifte af fysioterapeutiske behandlinger, der spænder lige fra genoptræning efter en skade til forebyggende træning for at undgå skader i fremtiden.