Volvo XC40 recharge – Et teknologisk vidunder

25. oktober 2021

Volvo tog et kæmpe skridt ind i fremtiden med lanceringen af deres Volvo XC40 recharge model. Bilen kombinerer Volvos mest kendt attribut, sikkerhed med innovation indenfor teknologi og design. Volvo XC40 recharge kommer efter alt at dømme til at danne udgangspunkt for Volvos produktion af kommende varianter til mindre biler. Svenskerne er fast besluttet på at blive en af de afgørende spillere indenfor elbils-markedet, og det har derfor været afgørende for den stolte bilproducent at ramme rigtigt med Volvo XC40 recharge.

Med Volvo XC40 recharge får du en perfekt kombination af elmotor og benzinmotor i en. Det giver bilen optimale betingelser for at kunne præstere med mindre udledning til følge.

Sikkerhed og meget mere

Det burde næsten ikke være nødvendigt at skrive. Men Volvo XC40 recharge scorer selvfølgelig topkarakterer i sikkerhedstests. Det svenske firma har altid været kendt for at producere biler med fokus på sikkerheden, men med Volvo XC40 recharge har man formået at udvikle en bil, som også scorer rigtig højt på andre parametre.

Køreglæden har nemlig også været i fokus med udviklingen af bilen. Rummeligheden i SUV’en er med til at sikre både fører og passagerer en særdeles afslappende fornemmelse, når man er på farten. Det innovative design kombineret med moderne teknologi løfter Volvo’en op i en klasse for sig. Volvo XC40 recharge er indbygget med Google og Android, hvilket gør at du kan få adgang til apps i bilen med Google Play. Du kan samtidig tale med Google assistenten, som kan hjælpe dig med alt fra at sænke eller hæve temperaturen i bilen til at sætte din favorit playliste på. Du kan også få hjælp til at finde den nærmeste ladestation til dit batteri.

Recharge eller Mild Hybrid

Der sælges i dag en masse biler, som går under betegnelsen “Mild Hybrid”. Dette dækker over, at bilen får hjælp at et batteri til at accellerere og holde en god brændstofsøkonomi. En “Mild Hyrid” lades automatisk op, hver gang bilen bruger bremsen. Men bilen kører ikke på el-energi. Det har den til gengæld mulighed for i Volvo XC40 recharge, hvor bilen vil benytte sig af el-motoren, hvis denne er ladet op. Skulle du være ude i en situation, hvor du ikke kan få el på bilen, så slår bilen selv om til at køre på benzin. En løsning så du altid kan være sikker på at komme frem, uanset hvad der måtte ske. Volvo XC40 kan i øvrigt også købes som en ren elbil.

Seneste indlæg

Sådan researcher du dig frem til det bedste elselskab online

At vælge det bedste elselskab kan være en udfordrende opgave, især når man overvejer de forskellige priser og tjenester, der tilbydes af forskellige elselskaber. Heldigvis kan du bruge internettet til at gøre din research og finde det bedste elselskab, der passer til...

Forslag til ordninger, der kan indføres på din arbejdsplads

Forslag til ordninger, der kan indføres på din arbejdsplads

At skabe et positivt arbejdsmiljø er vigtig for medarbejderne. Der findes flere gode tiltag og ordninger, som virksomheder kan implementere, der kan bidrage til at gøre arbejdspladsen til et attraktivt sted at være ansat. Få forskellige forslag her! Frugtordning En...

At blive husejer er noget de fleste af os drømmer om, men når det kommer til at finansiere det hele, kan det være lidt mere uoverskueligt. Et spørgsmål, som mange stiller sig selv, er om man skal tage et boliglån. Her vil vi se på både fordele og ulemper ved at tage...