Volvo XC40 recharge – Et teknologisk vidunder

25. oktober 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Volvo tog et kæmpe skridt ind i fremtiden med lanceringen af deres Volvo XC40 recharge model. Bilen kombinerer Volvos mest kendt attribut, sikkerhed med innovation indenfor teknologi og design. Volvo XC40 recharge kommer efter alt at dømme til at danne udgangspunkt for Volvos produktion af kommende varianter til mindre biler. Svenskerne er fast besluttet på at blive en af de afgørende spillere indenfor elbils-markedet, og det har derfor været afgørende for den stolte bilproducent at ramme rigtigt med Volvo XC40 recharge.

Med Volvo XC40 recharge får du en perfekt kombination af elmotor og benzinmotor i en. Det giver bilen optimale betingelser for at kunne præstere med mindre udledning til følge.

Sikkerhed og meget mere

Det burde næsten ikke være nødvendigt at skrive. Men Volvo XC40 recharge scorer selvfølgelig topkarakterer i sikkerhedstests. Det svenske firma har altid været kendt for at producere biler med fokus på sikkerheden, men med Volvo XC40 recharge har man formået at udvikle en bil, som også scorer rigtig højt på andre parametre.

Køreglæden har nemlig også været i fokus med udviklingen af bilen. Rummeligheden i SUV’en er med til at sikre både fører og passagerer en særdeles afslappende fornemmelse, når man er på farten. Det innovative design kombineret med moderne teknologi løfter Volvo’en op i en klasse for sig. Volvo XC40 recharge er indbygget med Google og Android, hvilket gør at du kan få adgang til apps i bilen med Google Play. Du kan samtidig tale med Google assistenten, som kan hjælpe dig med alt fra at sænke eller hæve temperaturen i bilen til at sætte din favorit playliste på. Du kan også få hjælp til at finde den nærmeste ladestation til dit batteri.

Recharge eller Mild Hybrid

Der sælges i dag en masse biler, som går under betegnelsen “Mild Hybrid”. Dette dækker over, at bilen får hjælp at et batteri til at accellerere og holde en god brændstofsøkonomi. En “Mild Hyrid” lades automatisk op, hver gang bilen bruger bremsen. Men bilen kører ikke på el-energi. Det har den til gengæld mulighed for i Volvo XC40 recharge, hvor bilen vil benytte sig af el-motoren, hvis denne er ladet op. Skulle du være ude i en situation, hvor du ikke kan få el på bilen, så slår bilen selv om til at køre på benzin. En løsning så du altid kan være sikker på at komme frem, uanset hvad der måtte ske. Volvo XC40 kan i øvrigt også købes som en ren elbil.

Seneste indlæg

Style din paryk ved hjælp af et parykhoved

Style din paryk ved hjælp af et parykhoved

Har du en paryk, så ved du også, hvor vigtigt et parykhoved er når det kommer til styling af din paryk eller toupé. Du får nemlig mulighed for at bevæge dig hele vejen rundt om parykken, hvor du har mulighed for at, glatte, krølle, sætte håret op eller du kan bruge...

Tips til at købe borde til din cafe

Tips til at købe borde til din cafe

Det kan være svært at bestemme sig, når man skal købe møbler til ens nye cafe. Hvis du for eksempel står og skal til at købe de rette borde til din cafe, så kan du læse med her. Du får nemlig nogle gode tips til at vælge borde til cafeen. Find et stort udvalg af cafe...

Træpiller Fyn – træpiller i høj kvalitet

Træpiller Fyn – træpiller i høj kvalitet

Står du og mangler nogle træpiller til dit fyr? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Træpiller Fyn har nemlig samlet et stort og meget spændende udvalg af træpiller fra en række anderkendte mærker. Det er også derfor at du har rig mulighed for at...